“Jennys ‘solodans’? Jag tänkte inte göra den halvdant, jag tänkte lära mig den ordentligt. Jag övade varje dag.”

Lotte Giants “Busan Idol” Kim Min-seok (19) blir allvarlig när ämnet baseboll kommer på tal.

Detsamma gäller när han återupplever minnet av sina fyra träffar i sin första match. Det var fyra träffar i rad.

Men Kim tänker först på sin sista at-bat, när hans lag behövde honom som mest: löpare på första och andra med en ute i slutet av den nionde inningen. “Jag kände mig bra, men laget förlorade. Det sista slaget var det viktigaste…Jag var väldigt besviken. Det var det sista slaget och det var det viktigaste…jag var besviken.”

Han gjorde 5-for-8 i två matcher efter All-Star-uppehållet. Kim sa, “Under pausen tog jag en hel vilodag och tränade lätt från den andra dagen. Jag hoppade inte över balans och vikter, men jag tänkte inte på att slå så mycket som möjligt. Jag förbättrade bara mitt slag med live slag dagen före matchen”, förklarade han.

“Den första halvan av matchen är redan över. Jag tänker inte på det längre. Jag berättar för mina bröder och seniorer att vi kommer att börja om från andra halvlek.”

Basebollansvariga sa om Kim Min-seok: “Det är hans första år och han förbättras hela tiden. Han hamnar i en svacka och kommer ur den snabbt. Under tiden har han förbättrats. “Man kan lära sig mer när saker går fel än när de går rätt”, sa Kim och avslöjade en djup insikt som trotsar hans ålder.

Tillbaka på All-Star Game utförde Kim Min Suk en “solo”-dans till BLACKPINKs Jenny och vann performancepriset till stormande applåder. Som svar på basebollvärldens åsikt att han hade förberett sig ordentligt sa Kim Min Suk: “Jag övade varje dag. Jag förberedde mig verkligen hårt”, sade han, men han lade också till en bitterljuv ton och sade: “Jag undrade hur det skulle ha varit att spela baseboll så här.” Vid All-Star-matchen fick han sin tröja signerad av sina bröder och seniorer.토토사이트

“Jag tog det verkligen lugnt i All-Star-matchen, eftersom den inte kommer med i rekordböckerna. Det hamnade inte i rekordböckerna, så jag kunde slå mer bekvämt. Jag försöker behålla den känslan under andra halvan av säsongen.”

Om Ahn Kwon-soo, som förbereder sig för att återvända i augusti, sa han: “Jag pratar mycket med honom eftersom vi bor tillsammans (i Busan). Hon ger mig mycket uppmuntran och har förmågan att förändra atmosfären. Från lagets synvinkel är vi mycket tacksamma och hoppas att han kommer tillbaka snart.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *